De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 22 oktober 2014

Vroeg verjaardagsfeestje

Zaterdag konden de oma’s ons eerst bekijken bij onze familie-karateles. We waren weer de enige familie die kwam opdagen, dus het was weer een prive-les. Op ons zaterdagprogramma staat ook de Columbiaanse bakkerij voor Yuka-broodjes, dus ze konden ook kennis maken met deze heerlijke glutenvrije broodjes.

We hielden een familie filmavond, waarbij we de film “Asterix & Obelix bij de Britten” keken, met ook wat aardige humor voor volwassenen. ’s Avonds trakteerden de oma’s op een diner bij de  Manderin, waar we Kevin’s verjaardag alvast vierden. http://www.mandarinrestaurant.com/

Her vieren gebeurde verder zondagochtend op grote schaal met alle vriendjes en vriendinnetjes bij Chuck E. Cheese. Hoe verrassend... We hebben het al vaak gedaan, maar de kinderen kiezen het steeds weer. Het is dan ook altijd een razend succes; de kids vermaken zich met alle speelautomaten, en het Chuck E. team praat de verjaardags-show leuk aan elkaar. Met een auto vol kadootjes reden we weer terug naar huis. Thuis ging ik voor het samen met Aimée eerst hardlopen. Al weken vraagt ze om mee te mogen gaan, en dit keer zei ik “ok!”. Ze rende dapper een rondje van 2.5km mee, niet slecht voor de eerste keer, met haar kleine beentjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten