De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 5 oktober 2014

Weekje studeren


Afgelopen week had ik het tweede gedeelte van het TUI ontwikkelingsprogramma aan het uitstekende IMD instituut in Lausanne (Zwitserland). http://www.imd.org. Afgelopen april had ik het eerste gedeelte. http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2014/04/weekje-terug-in-de-schoolbanken.html. Na ongeveer een half jaar kwamen we terug in dezelfde groep, om weer aangepakt en uitgedaagd te worden door enkele top-professoren. Mijn twee favorieten; de inspirerende Chinese professor Howard Yu http://www.imd.org/about/facultystaff/yu.cfm en de Poolse social media en strategie expert Mikolaj Piskorski http://www.imd.org/about/facultystaff/Mikolaj-Jan-Piskorski.cfm.

Ook moesten we op donderdag in groepjes een concreet innovatie-idee voor TUI aan de top presenteren. We hadden er de afgelopen tijd in gemixte groepjes aan gewerkt. Zo bestond mijn groepje uit de TUI directeur voor Polen en Oostenrijk, de TUI airline directeur van Engeland en het hoofd van de eigen resorts en hotels. Ons idee werd goedgekeurd en zal door het bedrijf verder uitgewerkt worden. Een mooi succes en mijn eerste bijdrage buiten het avontuurlijke reis-segment.

Het was een bijzonder intensieve week in de prachtige omgeving van het meer van Geneve. Vrijdagmiddag stapte ik dan ook moe maar voldaan op de vlucht terug naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten