De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 16 mei 2011

Natste weekend in Toronto

Ja hoor, de oma’s hadden weer eens geluk. Ze kwamen donderdagavond aan en het begon vrijdagavond onophoudelijk te plenzen. We hebben daarom het natste weekend in Toronto ooit voor onze kiezen gehad.
Een goed weekend dus om Aimée’s Dora Party voor volgende week voor te bereiden. Ze kreeg dit weekend al vast één cadeautje, namelijk van Gerben, Helen, Roos en Sanne. Oma wist namelijk dat het om een roze Barbie prinsessenjurk ging en zodoende was er nog een paar dagen om de jurk op maat te krijgen. En Gerben & Helen; het is een groot succes. Zo groot dat Aimée van mening is dat ze ook in deze jurk gaat trouwen. Met Leo. Dus dank Gerben & Helen; dit bespaart ons weer een dure bruidsjurk later.
Kevin ging dit weekend twee keer zwemmen; één keer om in te halen van ons weekend in New York. De tweede keer mocht Oma Lagerweij mee kijken. En het was weer een groot succes.
Vandaag gingen we er toch even uit; namelijk naar het Imax theater van het Science Center.  http://www.ontariosciencecentre.ca/imax/default.asp. We zagen de film “Under the sea”, een prachtige film opgenomen onder water in Indonesië, Nieuw Guinea en Australië. En het Science center is in de buurt van onze favoriete Japanner. http://www.dine.to/memoriesofjapan. Hoe vervelend...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten