De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 21 mei 2011

Week van de waarheid

Jawel, het was de week van de waarheid. Ten eerste voor het weer. Gemiddeld schijnt de zon 55 uur per week in Mei. Tot halverwege de week was dat slechts negen. Maar gelukkig sloeg het weer volkomen om. Was het afgelopen maandag nog maximaal 9 graden (dus winterjassen en verwarming op hoog), vrijdag was het heerlijk zonnig, en zelfs een beetje benauwd. Airco-aan-en-in-t-shirtje-buiten-weer.
Ook voor Quark was het de week van de waarheid. We hadden donderdag hoog bezoek van het hoofdkantoor uit Engeland. De heren gingen na het uitdelen van veel complimenten en met een goed gevoel terug naar huis. We kunnen onze plannen uitvoeren zoals we willen.
Nu heeft het toch geen zin om lange termijn plannen te ontwikkelen, want voor de aarde was het vandaag de dag van de waarheid. Geen idee of dit ook in Europa zo geleefd  heeft, maar hier begonnen enkele fundi-christenen een campagne met als boodschap dat vandaag zaterdag 21 mei de aarde zou vergaan. Wel een lullige datum net zo voor mijn verjaardag, maar als het op de radio gezegd wordt http://www.familyradio.com/index2.html dan is het waar. Dus bereidden we ons goed voor om het gevecht aan te gaan met de apocalyptische zombies volgens een uitstekende Amerikaanse checklist http://emergency.cdc.gov/socialmedia/zombies_blog.asp. En zaten we vandaag met wat bier en chips klaar om het spektakel te aanschouwen.
Vrijdag had ik een dagje vrijgenomen na het harde werken van de weken ervoor om onze strategische plannen af te krijgen. Ook leuk voor de oma’s; we klusten wat in de tuin, deden wat boodschappen en haalden de kids vroeg van school.
Vandaag was de voorbereidingsdag voor de verjaardagen. Het was een heerlijke warme dag, dus we hebben veel in de tuin zitten zonnen. Ook gingen we met Kevin naar zwemles. De mooie dag werd in stijl afgesloten door de eerste BBQ van het jaar inclusief marshmallows als toetje... Onbetaalbaar.

1 opmerking:

  1. Bij de Dommeltjes zou het met zekerheid geregend hebben.Geniet ervan.Blub

    BeantwoordenVerwijderen