De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 2 mei 2011

Terug naar New York e.d.; drukke week, rustig weekend

Na een geweldig weekend in New York kregen we een stevig weekje te verduren. Maandagochtend vroeg stonden we al weer in Toronto, maandagavond laat vloog Isabelle naar Dallas voor een Pepsi-meeting. En zij kwam pas woensdagnacht terug. Klein probleempje, want ik moest woensdag naar New York op en neer. Gelukkig hielp oppas-nanny Renee uit woensdagavond en kregen we het puzzeltje compleet.
Na zo’n weekend en zo’n werkweek, wil je maar één ding en dat is rust. Daarom hebben we dit weekend niet veel gedaan. Vrijdagavond keken Isabelle en ik nog naar de inhoudsloze maar wel grappige film Red met o.a. Bruce Willis. http://www.moviemeter.nl/film/67416. Zaterdag was het heerlijk weer. We gingen in de tuin aan de slag en plantten samen met de kids pompoenplantjes, maïs, pindaplantjes, aardappelen, broccoli en bloemen. Zaterdagavond mocht de kinderen kiezen waar we gingen eten – met absolute vrijheid. Goed, dat werd dus McDonald’s, hoe raar.
Zondag was het helaas weer regenachtig. Wij blijven even hangen in wisselvallig lenteweer en maken nog niet de ruk naar de zomer. Wel neemt de luchtvochtigheid duidelijk toe, dus ga je met een temperatuurtje van 15 graden al behoorlijk zweten. Dat belooft wat over een paar weken.
Vandaag was het weer zwemles voor Kevin; verder kochten we nog een nieuwe tuinset omdat onze houten tuinset tot Isabelle’s vreugde de winter niet heeft overleefd.

1 opmerking:

  1. Lieve Hans
    Tuinset
    Isabel en Dicky waren toch niet zo dom dat de tuinset maar niet mee moest
    Ik kom graag naar de tuinplantjes en de tuinderij kijken
    Heel veel liefs voor alle VIER
    Dicky

    BeantwoordenVerwijderen