De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 21 juni 2011

Weekendje Canada’s Wonderland

Okay, alle graduations en awards; het is wel een beetje (te?) Noord-Amerikaanse voor nuchtere Hollanders. Maar toch; je beseft wel weer even goed dat je kinderen in 8 maanden enorm veranderd zijn en zich bijzonder ontwikkeld hebben. Ze hebben niet alleen een internationale verhuizing doorstaan, nee ze hebben zich hier geweldig aangepast aan hun nieuwe omgeving. Dus mocht dit weekend hun beloning worden. Een weekend voor de kinderen. Zij mochten kiezen wat we gingen doen. Tja, dan wordt het met een jaarpas Canada’s Wonderland in je hand dus twee dagen Canada’s Wonderland……
Op zaterdag bezochten we het waterpark gedeelte van het pretperk. Erg leuk, maar zoooooooo druk op een prachtige zonnige zaterdag. Wachtrijen voor de glijbanen waren een half uur. Laat maar dan, voor de kids was er onder andere een waterpret-speelkasteel met fonteinen, waterslangen, waterkannonnen, etc. Ik dacht het van een veilig afstandje in de gaten te houden, totdat ik een enorme plens water over mee heen kreeg. Want er loopt ook binnen enkele minuten een gigantische kop water vol, en als die vol is kiepert die om. IJskoud water, brrrrrr.
Warm aangekleed deden Isabelle en Kevin nog een attractie buiten het waterpark. Timberwolf falls. Een bootje dat zich naar beneden stort. Niet onderdeel van het waterpark, dus je denkt, wellicht pak ik een paar druppels water mee. Mis. Kevin en Isabelle kwamen er helemaal doorweekt er uit. Gelukkig handen ze daar een gigantische droger – een gigantische droger waar je met z’n vijven in kan staan en die je in 3 minuten iets minder nat blaast… droog helaas niet.
Zondag brachten we door in het gewone attractie park. Vooral de gedeelten Kidzville en Planet Snoopy hebben veel attracties voor jonge kinderen, zelfs voor Aimée. Veel blije gezichtjes en smiles!
Ook op Lagerweij TV is weer het één en ander na te zien. Zoals Aimée op http://www.youtube.com/watch?v=n2JfPmwA8FU of Aimée op http://www.youtube.com/watch?v=kzWNpoIwq1c&feature=related. Nee, maak je geen zorgen over Kevin op het einde in deze video. Hij was niet misselijk van de attracties: hij moest alleen even “goed” naar de WC. Op de volgende video heeft hij het beter naar z’n zin http://www.youtube.com/watch?v=3lewnmgFtj8. En tenslotte weigert Aimée elke hulp in de draaimolen; ik mocht haar niet vasthouden, tot angst van een voorzichtige papa. http://www.youtube.com/watch?v=TNKCmQSqGHY . Het was een fantastisch weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten