De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

vrijdag 30 november 2012

Mail van de Bank of Scotland!

He wat leuk, we hebben weer eens mail van de Bank of Scotland, ook wel de Schotse kneuzen genoemd! Zoals inmiddels bekend ben ik een grote fan van banken en dan met name van de Bank of Scotland http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2012/06/en-de-kneuzenprijs-van-deze-maand-bank.html

Bij onze controle van uw gegevens viel op, dat uw adres niet volledig in ons systeem staat. Wij verzoeken u vriendelijk om ons in een reactie op deze email uw volledige adres kenbaar te maken. Wij zullen dit dan aanpassen in onze gegevens”.

Vreemd, wat door onze verhuizing naar het buitenland wilden ze ons niet meer als klant, dus alle adressen moeten toch bekend zijn, ondanks dat we opgezegd hebben.

Maar okay, ik stuur dus een vriendelijk mailtje terug met ons postadres in Nederland.

Gelukkig kon een leuke reactie van de Bank Of Scotland niet uitblijven, we moeten toch wat te lachen hebben.

Tijdens de controle van uw email bleek dat uw woonadres niet in Nederland is. Eén van de voorwaarden van de Internet Spaarrekening is dat u beschikt over een vast woonadres in Nederland.  Indien uw woonadres in het buitenland is, dan zijn wij genoodzaakt uw Internet Spaarrekening te sluiten.  Zonder bericht van uw kant, zullen wij uw Internet Spaarrekening binnen 8 weken sluiten”.

Wow, zullen ze in hun door kolen aangedreven adminstratiesysteem niet hebben kunnen zien dat we deze discussie al eerder hebben gehad en dat onze rekening inmiddels al een half jaar is opgzegd? En dat die automatische opzegging na 8 weken niets voorstelt, omdat je hen daar zelf aan moet helpen herinneren?

Ik moet zeggen, Bank of Scotland maakt het saaie bankwezen wel veel grappiger.

We mailen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten