De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

donderdag 20 maart 2014

Chillen bij sunset cove

Woensdag verkenden we het meest afgelegen strandje van het resort, genaamd sunset cove. Een plaatje. Het is een klein baaitje en strandje, helemaal verscholen achter het tropische groen. Jawel met paradijselijk wit zand en blauw water. Ze noemen het hier het mooistje strandje van Jamaica, maar dat zullen ze  ongetwijffeld nog van een honderd andere strandjes in Jamaica zeggen.

Ze hebben  gelukkig van sunset cove geen modern complex van gemaakt. Er zijn geen pompende zwembadbeats, maar relaxte reagge muziek. Ze hebben bij sunset cove ook alleen een eenvoudig restaurantje en een jerk-hut, helemaal passend in de omgeving. En hier maken  ze de lokale jerk-kip en jerk-varksensvlees klaar. Heerlijk eten maar super pittig.
Pas later in de middag keerden we terug naar ons plekje aan het zwembad.

’s Avonds was er een professionele kids-show in het theater; eentje meer om te kijken dan te participeren. Prima voor de kids, want die zijn toch wel moe naar een dag spelen. Maar voor diegene die dansende kids willen zien; hier is Aimee’s dans van de avond ervoor https://www.youtube.com/watch?v=dlGNcaDLHbQ en uiteraard de winnende dans van Kevin. https://www.youtube.com/watch?v=-R9uA_KwxxU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten