De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 28 juni 2014

Eindrapporten

Dat onze kids “over” waren wisten we natuurlijk al, maar deze week kwamen dan ook eindelijk de rapporten. En jawel, we zijn weer erg trots. Het hoge niveau van Fieldstone hebben ze goed te pakken. Het is ook fijn om te zien dat ze gewoon snel en goed veel informatie oppikken. En zich super ontwikkelen.

Kevin’s rapport staan weer vol met “exceptionally high effectiveness” en “excellent”. Alleen zijn mondelinge Frans en muziek krijgen een “considerble effectiveness”. Tja, als zoon van mij kan je ook deze scores alleen maar als voortreffelijk zien. Zijn zelf geschreven gedicht “A Place for the Senses; Jamaica” werd de hemel ingeprezen, net zoals zijn opstel `A Career as an Artist`. Het eindoordeel van zijn juf was `He has had many especially encouraging experiences and has consistently made good choices. He has been an especially enthusiastic leaner who regularly spoke of how much he enjoys school. He learned how to use his instincts to deal with matters on his own and in a positive way, both in and out of the classroom`.  En jawel, hij kan ook wat betreft gedrag een voorbeeld zijn voor zijn vader vroeger `He is a very courteous member of the class and showed good manners at all times`. Toppie!

En dan ons kleine grote meisje. Zij werd simpelweg beoordeeld op in hoeverre ze bepaald gedag en prestaties laat zien. Alles stond op `consistent`, dus dat is ook helemaal super. Haar leesvaardigheid wordt geprezen als ver boven het niveau wat ze behoort te kunnen. En dat klopt. Als ik aan haar voorlees, word ik continue op mijn uitspraak van het Engels gecorigeerd! Au!

En tenslotte wordt ook haar gedrag geprezen `She is a very caring and sensitive child who is always looking out for her peers`. 

Kids, jullie maken ons trots!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten