De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 16 juni 2014

Graduation 2014

Volgende hoogtepunt was donderdag, de afsluiting van het schooljaar. Wederom een jaar dat is omgevlogen en waarin we onze kids weer enorme stappen hebben zien maken. Ze doen het goed op school en we kijken uit naar hun eindrapporten, die we binnenkort verwachten.

De ceremonie begon met het volkslied, gezongen door de Aimee’s kleuterklas. Eerst in het Engels, vervolgens in het Frans, zoald het hier politiek correct hoort. https://www.youtube.com/watch?v=fEJaY6YJfok

Vervolgens werd de klas van Aimee bedankt.  https://www.youtube.com/watch?v=pHM5F5of0f8

En daarna was het de beurt aan de derde klas met Kevin. https://www.youtube.com/watch?v=uG0I29hYdgo

De ceremonie werd afgesloten met een bedankje van de kleuterklas aan klas 8, de hoogste klas. Ze hadden dit jaar voor het eerst een system waarbij een kleuter gekoppeld werd aan een “lees-buddy” uit klas 8. Zo werd er intensief lezen geoefend, en we zien inderdaad dat dit een enorm positief effect had, want Aimee kan inmiddels prima lezen. Hier volgt het bedank-gedicht van de kleintjes aan de groten https://www.youtube.com/watch?v=v0GBi5FR-Fk  Grappig bij-effect is om te zien hoe de pubers uit klas 8 gek zijn geworden op hun maatje uit de kleuterklas. Zo werd Aimee’s in haar jaarboek ook door deze tienertjes een fijne zomer gewenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten