De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 7 december 2014

Afscheid in Mexico


Afgelopen week nam ik afscheid van het Quark managementteam. Dat deden we in stijl, want we hadden ook 37 nieuwe bedrijfsrecords te vieren. Dus gingen we vier dagen naar de hei, of eigenlijk naar het strand. Niet zo maar een strand, maar naar het prachtige Four Seasons resort in Punta Mita, aan de westkust van Mexico. http://www.fourseasons.com/puntamita/. We werken op sommige gebieden samen met deze exclusieve hotelketen.

Met zijn vijven hadden we onze laatste sessies samen over de toekomstplannen voor het bedrijf. Maar uiteraard werden er ook avontuurlijke dingen gedaan. Als avontuurlijk reisbedrijf moesten we uiteraard het extreme zipline parcours van Vallarta Adventurers testen  http://www.vallarta-adventures.com/tours/extreme-zip-line-canopy-adventure. Inclusief de spectaculaire 1200 meter lange en razendsnelle “superman” zipline, waar je gezekerd en liggend in een soort hangmatje vanaf gaat. Met een camera op je koppie, dus… filmpje! https://www.youtube.com/watch?v=qs1HCnFT_ZM&feature=youtu.be.  Kleine toelichting: Ik dolde de hele middag met de vrolijke Mexicaanse begeleiders, door ze aan de penalty van Robben te herinneren tijdens het WK. Zij reageerden op hun beurt tijdens het aanhaken van mijn veiligheidslijnen door te roepen “laat maar zitten, want hij komt uit Nederland”. Grapjassen.

Een tweede middag gingen we uurtje stand-up paddleboarden, een vrij nieuwe activiteit waarbij je staand op een surfbord paddelt. Een activiteit die we vanaf volgend jaar ook in Antarctica gaan aanbieden. In iets frisser water, dat natuurlijk wel.

Het korte verblijf werd woensdagavond afgesloten met een veel-gangen maaltijd, speciaal gemaakt door de chefkok. We atenhet eerste gerecht in de keuken, waar we ook nog eens een tour kregen. De avond werd afgesloten met speeches en wijn. Veel mijlpalen gehaald, een tijdperk is afgesloten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten