De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 17 december 2014

Dooi met paardrijden

Na het winterse weer op donderdag hadden we in het weekend weer fikse dooi dankzij hogere temperaturen. Jammer, want ik heb het vaker gezegd; na een pak sneeuw maakt de dooi de straten vies en smerig.

Zaterdag hadden we uiteraard familiekarate; we waren wederom de enige familie die kwam opdagen, dus we hadden priveles. Na karate gingen we iets compleet anders doen; we hadden een tijdje geleden een Groupon aangeschaft voor paardrijlessen voor ons viertjes. Dit ging helaas niet helemaal goed; toen we bij de manage waren, moesten we een uur wachten en hadden ze uiteindelijk slechts twee vermoeide paardjes beschikbaar. We kregen een nieuwe les voor z’n vieren kado aangeboden voor het voorjaar. De kinderen hadden het uiteindelijk toch naar hun zin; niet alleen vanwege het rijden, want ze mochten ook de paardjes verzorgen (borstelen).
Zaterdagavond keken we Planes II Fire & Rescue als familiefilm. http://www.disney.co.uk/movies/planes. Ik ging daarna vermoeid vroeg naar bed, om twaalf uur later (jawel klokje rond) weer wakker te worden. De vermoeidheid van alle reizen van de afgelopen maanden komt er nu een beetje uit.

Zondagmiddag hadden we de familie van Victor Geus op bezoek, de ex-collega waarvan we er een paar weken geleden achter kwamen dat hij op vijf minuten rijden van ons huis woont. Met kinderen in exact dezelfde leeftijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten