De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 28 december 2014

En weer terug in Nederland

Ons uitje in Londen was kort, eigenlijk te kort. We kwamen erachter dat Londen ook voor kinderen een hele leuke stad is. 12 Jaar geleden keken we hier toch met andere ogen rond. Om een voorbeeld te geven; de kinderen vonden het geweldig om een kort ritje te maken bovenin een knalrode dubbeldekkerbus. Voor kids een attractie op zich.

Woensdagochtend sliepen we een beetje uit, na een drukke dag in de stad. We namen lekker rustig een uitgebreid ontbijtje en om half elf verlieten we het hotel. We maakten op Kings Cross station een korte stop op het ‘Harry Potter’ perron 9¾. Het lukte ons niet om het perron dwars door de muur te bereiken, dus namen we maar de gewone metro. We stapten over bij Towel Hill op de Docklands Railway naar het vliegveld. Bij het overstappunt hadden we nog een mooi uitzicht op de Tower of London en konden we nog even de oude Romeinse muur bewonderen.
Op het vliegveld van Londen City konden we instappen in een stukje Nederlandse vliegtuighistorie; we vlogen in een Fokker F50 naar Rotterdam. Leuk!

Kerstavond en eerste kerstdag vierden we op een rustige manier bij Oma Nel en Opa Willem in Zoetermeer. Donderdag rende ik nog een lekkere 7.5 km in een rondje Westerpark. We pakten de kerstkadootjes uit en testten Kevin’s  nieuwe radiografisch bestuurbare helicoptertje buiten. En verder was het relaxen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten