De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 2 december 2014

Cavalcade of Lights


Zaterdag waren we weer de enige familie die kwam opdagen op familiekarate. We leerden weer zelfverdedigingstechnieken, waaronder een voor mij gevaarlijke versie waarbij er eerst drie keer een knietje in het kruis gegeven wordt. Na karate hadden de kids het verjaardagsfeestje van onze Argentijnse vriendin Erika.

Meestal gingen we in de voorafgaande jaren naar het “Illuminate” kerstboomevenement op het Yonge & Dundas plein. http://lagerweijtjestoronto.blogspot.nl/2012/11/start-van-de-holiday-season.html. Dit jaar hebben we het gemist omdat ik op reis was, maar er is een goed alternatief; ‘Cavalcade of Lights’. Daarbij worden de lichtjes aangezet van de grote kerstboom die voor het stadhuis staat. http://www.seetorontonow.com/annual-events/cavalcade-of-lights/. Dat gebeurt met veel muziek en vuurwerk. Speciaal voor een wild enthousiaste Kevin was er een fantastische vuurwerkshow. Ik maakte het volgende filmpje, dat soms onscherp is omdat de camera moeite had met scherp stellen. Geniet van de enthousiaste kreetjes van Kevin https://www.youtube.com/watch?v=XPyh7JE6t_4&feature=youtu.be. Aimée is weer bijna beter maar is nog snel moe, dus zij bleef thuis en werd door Isabelle lekker vroeg in bed gelegd.

Ik had daar met twee Engelse collega’s afgesproken; Geoff & Conny zijn twee TUI trainers die bij ons cursussen aan het geven zijn. Na het vuurwerk kwamen ze voor een borrel mee naar huis. Kevin was een geweldige gastheer, hij gaf voordat hij naar bed ging Geoff en Conny een rondleiding door ons huis. Onze kids zijn erg gezellig en gastvrij als er bezoek is, heel leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten