De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 23 oktober 2012

Kevin z’n zevende verjaardag

Zondag was het al weer Kevin’s derde verjaardag in Canada en de zevende in totaal. Verrassend genoeg sliep onze normaal vroege vogel een beetje uit, tot kwart voor acht, zodat we hem met z’n allen konden feliciteren. Van de hele race vanuit zijn slaapkamer naar de eetkamer, waar de cadeautjes werden uitgepakt, is het volgende filmpje gemaakt. Inclusief de “verloving”met nichtje Roos op het einde van de film… http://www.youtube.com/watch?v=-ZCxWpIvZo0&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=2&feature=plcp. Daarna werd nog een filmpje geschoten van taart & zingen. http://www.youtube.com/watch?v=bnKrzbU3XBY&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=1&feature=plcp

Om kwart voor tien begon Kevin’s feestje in Rinx, een ijshal en evenementencentrum dichtbij ons oude huis http://www.rinxtoronto.com. We gingen hier een potje lasergamen en vervolgens discobowlen. In totaal 10 kindjes uit zijn klas plus Aimee en Kathleen maakten het feest compleet. En het voordeel van goed opgevoede Fieldstonekindjes; ze zijn wel luidruchtig, maar luisteren en gedragen zich perfect. Een heel gezellig kinderfeest dus.

’s Middags brachten we weer thuis door terwijl Isabelle wat boodschappen deed. In het lekkere herfstzonnetje deed ik een eerste poging om de nieuwe buiten-gasbarbeque in elkaar te zetten, wat een enorme klus is. Dus kreeg ik dit niet af, want om zes uur vierden we Kevin z’n verjaardag met het gezin en de oma’s in het lievelingsrestaurant van alle Lagerweitjes; carnivoren walhalla CopaCabana . http://www.dine.to/copacabana.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten