De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

donderdag 11 oktober 2012

Wild op Stratford Crescent

Een van de leuke eigenschappen van ons nieuwe buurtje in Toronto is dat we veel meer diertjes om ons heen hebben. Waarschijnlijk komt dit omdat we dichtbij één van de grote groene ravijnen wonen, het Blythwood ravijn. Er zijn hier heel veel eekhoorntjes. Er zitten ook chipmunks, grondeekhoorntjes, in onze tuin. Er zijn wasberen, iets waar Isabelle de eerste week op een vervelende manier is achtergekomen, toen ze een aantal vuilniszakken die niet in de containers pasten aan de straatkant zette. Deze waren de volgende ochtend opengescheurd en helemaal doorzocht. Deze week werden ook de kleine Halloween  versierpompoentjes verscheurd en opgegeten.

Daarnaast zijn er heel veel vogels in onze tuin. In allerlei prachtige kleuren, waaronder Kardinaal vogels. We hebben een vogelvoerhouder van oma Nel voor ons huiskamerraam in de boom opgehangen. Dat geeft een  heel leuk komen en gaan van vogels.

Ik ben benieuwd of we dankzij het Blythwood ravijn nog meer verrasingen voorgeschoteld krijgen. Er zitten in de ravijn ook vossen, soms hertjes en af en toe zelfs een verdwaalde Coyotte...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten