De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 17 oktober 2012

Rustig weekendje op Stratford

Heerlijk is het om eindelijk een rustig weekend in ons nieuwe huis te hebben. Uiteraard begon de zaterdag met zwemmen voor de kids. Daarna volgde het enige “moet”-dingetje; we moesten voor één uur bij een kantoortje van Service Ontario zijn om onze adreswijziging door te geven voor de ziektekostenverzekering, rijbewijs en autoregistratie. Uiteraard met lange wachttijd, erg saai maar noodzakelijk en met lieve kindjes. Thuis ging Isabelle op pad om wat boodschapjes te doen voor de aankomende verjaardagen, terwijl de kinderen en ik ons prima vermaakten in huis. Onze eerste indruk was correct; dit is echt een gezellig leefhuis. Omdat het eigenlijk allemaal op één vloer is, op dezelfde hoogte als de tuin, kan je leuk naar alle beestjes en vogeltjes kijken. De open haard kon weer gezellig aan en Kevin zat bijvoorbeeld een lange tijd te puzzelen in het houten erkertje naar de tuin toe.

’s Avonds was het weer filmavond. Na eerder op vrijdag de thriller Seeking Justice met Nicolas Cage gezien te hebben, was het nu weer eens tijd voor goede flauwekul, namelijk The Dictator van Sacha Baron Cohen, jawel die van Borat,  http://www.republicofwadiya.com/. Een flauwe maar toch ook weer hilarische film. Een van de leukste fragmenten kan je zien na de reclame en een saai introotje op http://www.youtube.com/watch?v=MFCEBWkLwqc. Wacht totdat ze in de helikopter zitten!

Zondag begon zoals gewoonlijk met judo. Ook voor mezelf een leuke activiteit, aangezien ik nog steeds met Aimée “vecht”, die wel steeds feller wordt. Na het judo had Aimée haar eerste verjaardagsfeestje van het jaar en deden we nog samen met Kevin een paar boodschapjes, waarbij de kids zich voortreffelijk gedroegen en zich ook nog eens verbazingwekkend goed vermaakten. Thuis werd de sauna uitgeprobeerd, die prima beviel bij jong en oud.

Het was een herfstachtig en nat weekend, maar heerlijk rustig na de hectiek van de afgelopen weken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten