De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 1 oktober 2012

Afscheid van Coldstream

Zo, we waren weer een tijdje offline. Dit keer alleen met het excuus druk, druk, druk. Want jawel, we zijn maar weer eens verhuisd. We moeten toch wat doen om ons gemiddelde van 1 verhuizing in de twee jaar op peil te houden.... Maar zoals eerder gezegd, we konden dit keer er heel weinig aan doen. De eigenaar van ons huis aan Coldstream kwam terug van een periode wonen en werken in Edmonton, dus we moesten wel plaats maken.

Vorige week Zaterdagmiddag stond het enthousiaste thuisteam me op te wachten op het vliegveld toen ik uit Japan aankwam. Zaterdagavond was er zelfs nog tijd voor een filmavondje voor Isabelle en mezelf.
 
Zondag was de laatste weekenddag op Coldstream. 's Ochtends gingen we uiteraard naar het Judo, waar Aimee grote vooruitgang boekt. Ze is behoorlijk fel in gevecht en kan je al met een flinke kracht op de grond drukken. Zodat je echt kracht en gewicht moet inzetten om los te komen. We namen 's avonds afscheid van het huis in stijl; met een laatste barbeque.

De week begon al erg druk. Maandag en dinsdag had ik mijn baas over uit Seattle voor meetings en reviews, inclusief de nodige etentjes. Woensdag was de enige enigszins normale dag, want donderdag werd er al ingepakt. En vervolgens werd er vrijdag dan ook echt verhuisd; om acht uur 's avonds waren we over en mochten we tussen de verhuisdozen gaan slapen. Dag Coldstream, welkom Stratford Crescent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten