De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 22 oktober 2012

Laatste dozendag

Zaterdag was een herfstachtige dag. Prima dag dus om naast zwemles en wat boodschappen nog één keer het huis onder handen te nemen. De kelderruimte werd opgeruimd en de laatste dozen werden uitgepakt. In de kelder is een kinderspeelruimte, net zoals in ons oude huis, weer helemaal ingericht tot groot plezier van de kids.

’s Middags gingen Kevin, de Oma’s en ik een fiets uitzoeken voor Kevin z’n verjaardag bij Toys ‘R Us. Uiteraard slaagden we, en ook nog voor een goede aanbieding, omdat de fietsjes tot het zomerspeelgoed behoren en dus werden opgeruimd.

’s Avonds aten we gezellig thuis bij de warmte van een knetterend haardvuurtje. De film van de avond was een bijzondere; vanwege de enorme positieve kritieken uit Nederland had ik me gewaagd aan de Franse film de Intouchables http://www.intouchables.nl. En we werden niet teleurgesteld; wat een geweldige film over een verlamde blanke multimiljonair en zijn zwarte verzorger uit de getto’s van Parijs. De film heeft nu pas de bioscopen in Canada bereikt. Een fantastische film, met veel humor maar ook een prachtig mensenverhaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten