De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 19 november 2012

Phocuswright conferentie

Na een rustige maandag, waarbij de kinderen ’s ochtends mee gingen naar het kantoor van Quark Expeditions en ik ’s middags met ze thuis was, ging ik ’s avonds weer eens op stap. De bestemming was dit keer Phoenix, Arizona, voor de PhocusWright conferentie. http://phocuswrightconference.com/. Deze conferentie staat in het teken van innovatie in de reiswereld. Het is bijzonder dynamisch, want er lopen veel start-ups en jonge mensen rond met nieuwe ideeën, die daarvoor investeerders en partners zoeken. Locatie was het fantastische Westin Kierland in Scottsdale. http://www.starwoodhotels.com/westin/property/overview/index.html?propertyID=1386. Als ik ooit nog ga golfen, dan kom ik hier terug, want de golfbaan is een plaatje.

Het was een inspirerende maar vermoeiende week. Met heerlijk eten; zo at ik samen met mijn baas op dinsdagavond bij Mastros Ocean Club. http://www.mastrosrestaurants.com/Locations/AZ/21-Scottsdale-Ocean-Club-Main/default.aspx. Met veel seafood zoals de naam suggereert, maar ook ongelofelijke steaks. En een goed flesje wijn.

De enige tegenvaller was mijn terugvlucht op donderdagmiddag. Mijn vlucht was vertraagd, waardoor ik zeker mijn aansluiting zou missen (er waren geen directe vluchten naar Toronto in de middag). Dus bracht ik de nacht door (of wat er van over was – zes uur) in een airport hotel op Newark, één van de vliegvelden van New York. Daarna nam ik op vrijdagochtend de eerste vlucht terug naar Toronto. Wat me, ondanks de vermoeidheid, positief opviel tijdens de start vanaf Newark; op Manhatten steekt inmiddels de Freedom Tower, de opvolger van het WTC, hoog boven de andere gebouwen uit. http://www.nyc-tower.com. New York krijgt snel weer een nieuw symbool terug!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten