De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 20 januari 2013

Bezoekweekje

Het was een druk maar leuk weekje op het werk voor mij. Woensdag had ik collegas over van twee zusterbedrijven; Edwin (mijn oude Financial Director, hij switchte afgelopen zomer) van Zegrahm Expeditions http://www.zegrahm.com, en Van Perry van International Expeditions http://www.ietravel.com.  We bespraken een aantal interessante mogelijkheden om intensiever samen te werken.

Donderdag hadden we nog belangrijker bezoek. Onze grootste klant uit China kwam op bezoek. Kenneth en zijn vrouw Karen (hun westerse namen) kwamen een volgende volle charter tekenen voor de Ocean Diamond, ons grootste schip. Dat werd donderdagavond gevierd met een etentje in de CN-tower. Prima eten, maar helaas viel het uitzicht wat tegen omdat het die avond sneeuwde.

Vrijdagochtend hadden we de koudste ochtend tot nu toe. Met minus zestien graden vroren de passagiersdeuren van onze auto dicht (de auto was net gewassen, niet zo slim als het vriest dat het kraakt weten we nu), dus moesten we de kinderen ‘s ochtends via de voorstoelen naar binnen laten.

’s Avonds hadden we Kenneth en Karen bij ons thuis uitgenodigd, netzoals onze accountmanager en verkoopdirecteur. We hadden catering besteld bij ons favoriete Indiaase restaurant, de Amaya Room. http://www.amayarestaurant.com. De kok van dit restaurant brengt Indiaas eten op een geweldig hoog niveau – amayazing. En omdat je niet te weinig mag hebben (dat is niet goed, zeker in de Chinese cultuur), hebben we nu genoeg heerlijk Indiaas eten over voor de rest van het weekend… Helemaal niet vervelend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten