De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 29 januari 2013

Nieuwe mijlpalen

Zondag was het uiteraard weer judo, waar Kevin een nieuwe mijlpaal behaalde door z’n oranje band binnen te slepen.  Aimee doet het ook erg goed en het trainen met haar is een perfect wekelijks vader-dochter momentje.

Het is inmiddels een gewoonte dat Aimee met mij boodschappen doet wanneer Kevin traint. De supermarkt is om de hoek en Aimee vindt boodschappen doen leuk, vooral de “taste-tests”(proef-product-kraampjes)…

Toen we Kevin ophaalden, was er op Bathurst Street (tussen judo en de supermarkt, middenin de Joodse buurt) in een Bagel-shop een grote brand uitgebroken. Er waren maar liefst zeventien (!) brandweerwagens op afgekomen plus uiteraard de nodige politie,  andere hulpverleners en veel journalisten en cameramensen. http://www.thestar.com/news/gta/article/1320686--toronto-firefighters-battling-blaze-at-renowned-haymishe-bagel-shop. Met Kevin moesten we er naar gaan kijken, want “hij had nog nooit zo’n grote brand gezien”. Ik had nog nooit zoveel brandweerauto’s bij elkaar gezien. Ramptoerisme ja, sorry!

Thuis volgde nog een mijlpaal; zakgeld. Onze kinderen krijgen vanaf dit weekend elke week zakgeld. Tja voor alles is een eerste keer.

En we stonden zondag ook nog eens voor het eerst deze winter op de schaats; in het kleine Cheltenham parkje dichtbij ons huis hebben ze een klein schaatsbaantje aangelegd. Erg hobbelig want op een ondergelopen grasveldje, maar toch leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten