De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 28 januari 2013

Geniet van de seizoenen!

Het was deze week dus echt Canadees  winterweer; en net zoals wij van de warme Canadese zomers genieten kunnen we  ons ook erg goed vermaken met de Canadese winters. Neem gewoon een voorbeeld aan de kinderen, die bij een eerste sneeuwvlokje uit hun dak gaan. En de koude temperatuur? Daar kan je je op kleden. Liever een koude heldere zonnige dag, dan een grauwe grijze dag met regen!

Vrijdagavond was het door sneeuwval wel spiegelglad, wat vervelend is voor Isabelle die met de auto toch een flink stuk moet rijden. En een ander nadeel is dat ik met temperaturen lager dan -10C niet meer naar huis terugren van het werk.

Zaterdag gingen we dan voor het eerst skieen in een compleet winter-wonderlandschap. Het was een heerlijke zonnige dag met voor het eerst deze week een temperatuur warmer dan -10c. Terug thuis ging ik met de kids nog even met de sleetjes erop uit. En de dag buiten werd afgesloten met een sneeuwballengevecht.

Opwarmen deden we met heerlijk pittig Thais eten bij http://www.thaioneon.com. Prima eten, maar bagger service en niet een heel erg sfeervol restaurant. Thuis warmden we ons nog verder op met behulp van onze gezellige open haard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten