De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 16 januari 2013

Feesthuis

Zondag hadden we een rustige dag thuis. Die relaxed begon, want ik werd pas om kwart over acht wakker van het geluid van vrolijke kinderstemmetjes. Kevin en Aimee waren rustig aan het spelen op Kevin’s kamer en had ons nog even laten liggen. Prima kids!

Traditioneel volgde ’s ochtends judo, want voor beide kids nu erg goed gaat. Aimee maakt veel indruk bij haar meester, die zich hardop afvroeg “Hoe oud ben je eigenlijk Aimee? Vier?”. Waarom Aimee enigszins beledigd reageerde “Nee, vier-en-een-half!”.

De rest van de dag brachten we door in ons retrohuis. Met het open haardje aan. En een bezoekje aan de sauna. De sauna vreet stroom, maar wordt wel door het hele gezin gewaardeerd. We hadden sauna-olie meegenomen en eenmaal binnen vonden de kids dat je het nauwelijks rook. Totdat we uit de sauna gingen… enige tijd later hing er in het gehele huis een frisse saunalucht.

Het alternatief in ons feesthuis is de poolkelder. Deze testten we vorige week uit. Eerlijk gezegd; over een pooltafel kan wel eens een glas bier gaan. Over onze pooltafel lijkt ooit een compleet vat bier  gegooid te zijn… en de keuen kunnen nog het best van pas komen als brandhout in de open haard. Maar tot groot plezier van spelletjeskoning Kevin kunnen we poolen!

Maandag was het weer… maandag! Positief stapten we allemaal weer naar ons werk en school. En ook de kinderen kwamen weer enthousiast thuis; Aimee omdat ze leerling van de dag was geworden, Kevin omdat hij de Star Wars theme gaat leren spelen op zijn viool. May the force be with us!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten