De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 13 januari 2014

Film, Ski en Martial Arts weekend

Naast een skiweekend was dit ook een relaxed filmweekendje. Vrijdagavond keken Isabelle en ik the Lone Ranger. http://movies.disney.com/the-lone-ranger. Een Western uit de Disney-stal met Johny Depp, die na de Pirates of The Carribean weer een geweldig typetje neerzet. Uiteraard was het een onzin-verhaal, maar de film zat uitstekend in elkaar en was bijzonder vermakelijk. Met name het compleet over-de-top actie-einde met een gevecht op twee treinen die naast elkaar rijden, was hilarisch.

Zaterdag was dus onze skidag in redelijk miserabele omstandigheden. Ook liet ik nog winterbandjes onder ons kleine autootje zetten. In eerste instantie dacht ik dat het niet nodig zou zijn, want we rijden er weinig kilometers mee en in de winter uitsluitend in de stad. Maar een weekje sneeuw en ijzel verandert toch je mening.

's Avonds keken we weer een film, namelijk Oblivion; een aardige science fiction film met Tom Cruise.  http://www.oblivionmovie.com/splashpage/index.php

Zondagochtend was er zoals gewoonlijk judo. Waar aan het einde van de les de leraar het regelmatige praatje hield, dat wat je in de les leert, je niet zo maar mag toepassen indien er kinderen vervelend tegen je doen. Waarop wijsneus Aimée hardop meeknikte en riep “Yes, because you should go to your teacher if someone is bothering you. That is responsibility.”. Zo grappig om een vijf (sorry Aimée, ik bedoel uiteraard vijfenhalf) jarige meisje over “responsibility”(verantwoordelijkheid) te horen praten. Dat is het Fieldstone-effect…

Zondagmiddag hadden Kevin en Aimée een karate-kinderfeestje, dus konden de Martial Arts moves nog een keer getest worden. Het feestje werd daarna thuis nog eens nagespeeld, met veel luide kiya’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten