De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

donderdag 22 mei 2014

Dorset

Zondag was het gelukkig al weer wat warmer. In de ochtend bezochten we het leuke stadje Dorset http://www.dorsetcanada.com/ voor wat boodschappen. Ook beklommen we de uitkijktoren op de top van een bergje bij het stadje. http://www.algonquinhighlands.ca/?cat=recreation&subPage=lookout_tower. Wij hadden een geweldig uitzicht over het uitgestrekte meren- en bossengebied. Wel zagen we wederom het effect van de late zomer, de loofbomen zijn nog erg kaal.

De middag brachten we weer in en rondom de cottage door. Ik ging nog kanoen met Aimee. En de kids zaten vaak in de hot tub. En ja, ook deze dag werd afgesloten met kampvuur en vuurwerk.

Maandag was de temperatuur verder opgelopen en was het eindelijk warm. Dat nodigde Aimee uit om in het meer te willen springen. Als professioneel polar-plunger kan ik dat uiteraard niet tegen houden https://www.youtube.com/watch?v=3GGtSDPBdTc&feature=youtu.be . En ja, het was echt kououououd!

Na de lunch reden we weer terug naar Toronto. Op een gegeven moment moest Isabelle  boven op de rem staan voor twee overstekende herten, maar na een vlot ritje van drie uur kwamen we weer terug in een warm Toronto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten