De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 26 november 2014

Dreaming of a white Christmas


We hadden hier door de vroege sneeuw voor het eerst een “witte voor-kerst” tijdens het opzetten van de kerstboom, vrijdagavond. Huh, is dat niet veel te vroeg? Nee hoor, bij gebrek aan Sinterklaas is Santa Claus al aangekomen in Canada. Wij kunnen vier weken van onze kerstboom genieten voordat we weer naar Nederland afreizen. Tenslotte is het kerstfeest nog niet verpest door zeurpieten. Hoewel, het is wellicht slechts wachten op acties van het dierenbevrijdingsfront tegen het gebruik van rendieren als lastdier. Of van Greenpeace tegen het oneigenlijk gebruik van de Noordpool door Santa voor de productie en distributie van kadootjes?

De kinderen hebben in ieder geval hun eerste boodschappen van Santa al gehad. Zoals Kevin. Filmpje! https://www.portablenorthpole.com/app/video/watch-child/546ea63c120f4-546ea63c1219f?utm_medium=vidch_sha_rec&utm_campaign=oper_sha&user_id=3907121&pixel_source=en_vidch_sha_rec&utm_source=watch En een brief van Santa, die aan Kevin staat als foto naast de text op het blog.

En Santa’s boodschap aan Aimée https://www.portablenorthpole.com/app/video/watch-child/546ea4628491f-546ea462849c9?utm_medium=vidch_sha_rec&utm_campaign=oper_sha&user_id=3907121&pixel_source=en_vidch_sha_rec&utm_source=watch. Aimée eiste overigens wel “privacy” tijdens het afspelen van deze bijzonder spannende video. Ze wilde er namelijk eerst zeker van zijn dat ze op de ‘lieve kindjes lijst’ zou staan, voordat wij het zagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten