De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 30 november 2014

Herfstweekje met vakantieplannen


Na het eerste winterweer vielen we deze week weer terug in de herfst. Het was boven nul (zelfs 12 graden dit weekend), regende veel en we hadden zelfs een stormachtige herfstavond. Voor mij was het een week zonder bijzondere afspraken en reizen, dus we hadden voor de verandering een rustig “standaard weekje”. Helaas was Aimée aan het begin van de week een beetje grieperig, en omdat ze ook verhoging had, hield Isabelle haar maandag en dinsdag thuis.

Een rustige week geeft wat tijd en ruimte om na te denken over vakanties. En jawel, we hebben onze zomervakantie geboekt. Met een overweldigende familiemeerderheid werd er gekozen om een tweede bezoek te brengen aan de fantastische Galapagos eilanden. Dit keer gaan we met een andere organisatie uit mijn groep bedrijven, Zegrahm Expeditions. Op één dag na is de route anders dan tijdens ons eerste bezoek, cq. we doen veel andere eilanden aan. http://www.zegrahm.com/expeditions/central-south-america/wild-galapagos. Deze tour gaat alleen begin juni, wat ons goed uit komt, want we gaan er van uit dat we deze zomer verhuizen. Prima kans om vroeg in de zomer nog één keer op het Amerikaanse continent op vakantie te gaan.

De vliegtickets zijn al geboekt met dank aan mijn grote hoeveelheid airmiles. We vliegen zelfs business omdat economy airmiles-tickets niet meer beschikbaar zijn. Ach, ik had toch airmiles genoeg door het vele reizen – zo heeft ook dat zijn voordelen. We zullen voor en na de boottour een aantal dagen doorbrengen in de Andes rondom Quito. Ook daar zijn we nog niet uitgekeken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten