De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 14 augustus 2012

Top Sirloin met Malbec

Zondag begon zoals zoveel zondagen hier beginnen; met een stevig potje martial arts oftewel judo en karate. De kids pakken het goed op en Aimee heeft haar eerste potjes al “gevochten”. Ik vind het eigenlijk veel beter en leuker dan ik ooit gedacht had; het is absoluut niet agressief, maar juist sportief, vriendelijk en zeer gedisciplineerd.

De dag werd verder weer een klusjesdag, met boodschappen en huis-, tuin- en keukenklussen. De eerste spullen werden bij elkaar geraapt voor onze “Canadese” vakantie. En er werd genoten van enkele zonnestralen.

Er werden nog meer schoolspullen gekocht, zoals rugzakjes. Aimee liep zo trots als een pauw rond en was ook heel blij met haar Barbie lunchtasje. Bij Kevin komt elke dag ongeveer de helft van het snacktasje terug (want: te druk en geen tijd om te snacken). Wedden; bij Aimee is het al voor tien uur ’s ochtends op. Weddenschappen doorgeven op facebook svp.

‘s Avonds zouden eigenlijk Erika en haar ouders komen barbecueën, maar die hadden helaas vertraging. Dus moesten we zelf de geweldig malse en door Hans zeer professioneel klaargemaakte Top Sirloin soldaat maken en met een heerlijke Argentijnse Malbec wegspoelen. It’s s a tough job

Geen opmerkingen:

Een reactie posten