De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 13 augustus 2012

Voorbereiden nieuwe schooljaar

De tijd staat niet stil, want dit weekend was al weer ons laatste weekend thuis voor de start van het nieuwe schooljaar. We moesten dus gaan voorbereiden, zeker omdat we nu een tweede schoolkind hebben! Zaterdagochtend werd daarom een bezoekje gemaakt aan de schooluniformverkoper. http://www.beattiesonline.com. Kevin had wat nieuwe broeken nodig. En Aimee moest helemaal in het nieuw gestoken worden. Denk niet dat dit makkelijk is, want je hebt nodig; dagelijks, schooluniform zomer (korte mouwen), winter (lange mouwen), “number one” (het nette pak voor de speciale gelegenheden en ca 1 keer per week) en sportuniform. Het was dus een behoorlijke passessie. Daarom hadden de kids daarna wel een ijsje verdiend bij Baskin Robbins. http://www.baskinrobbins.com

Daarna waren ze nog niet klaar, want er moesten ook zwarte schoenen gekocht worden. Niet het leukste voor een kind, maar ze gedroegen zich prima en zo zijn we bijna helemaal klaar voordat de drukke periode in september gaat beginnen. Deze week gaat Bel nog even de mee te geven pennen, schriften en andere schoolspullen in huis halen. Gelukkig had Staples.ca het grootste deel al online beschikbaar, nu nog op zoek naar de laatste moeilijker te vinden items.

Ik trakteerde mezelf op een grote gloednieuwe barbecue, handig voor het nieuwe huis in Toronto, maar ook een mooi tuinjuweel voor een toekomstige terugkeer naar Nederland. Het enorme apparaat paste gelukkig prima in onze Grand Caravan bus, dankzij het Stow & Go principe; de tweede rij stoelen kunnen in de bodem geklapt worden. Super handig! Als je een SUV gereden hebt wil je eigenlijk niet meer terug naar kleinere auto’s.

De rest van de zaterdag werd gerelaxt; ’s avonds zagen Isabelle en ik hoe de wereld weer eens van de Aliens gered werd in de film Battleship http://www.battleshipmovie.com/index.php . Nadat we vrijdagavond al het vermakelijke Man on a Ledge hadden gekeken http://www.manonaledge.com/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten