De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 12 augustus 2012

T’rug in T’ronto

Maandagmiddag stonden we redelijk vroeg weer in ons huisje aan Coldstream Avenue. Nog maar een paar weken, en dan pakken we ons boeltje op om weer een nieuw huis in ons leventje te bewonen.

Het eerste dat ons opviel toen we terugkwamen was dat alles weer fris groen was – en dat het gras enorm was gegroeid. Dat duidde erop dat de droge tijd hier voorbij moet zijn, en dat het tijdens onze vakantie in Nederland behoorlijk geregend moet hebben. Wat toen we vertrokken leek alles op “hooi”.

De week begon mooi, zonnig en droog, maar donderdag tot en met zaterdag kregen we inderdaad veel onweersbuien. De temperatuur is hier nog altijd zomers en warm, soms zelfs benauwd, maar er valt gewoon  meer regen. Niet slecht voor de tuin.

We pakten ons leventje hier weer snel op. De eerste ochtend waren de kinderen om half vijf klaarwakker, maar in de loop van de week werd dat half zes en inmiddels is het al weer gewoon tussen half zeven en zeven. We leken allemaal verder geen hinder te ondervinden van de jetlag; Isabelle en ik pakten op dinsdag het werk op. Aimee begon aan haar op één na laatste week op de crèche en Kevin ging naar een kampje in het Columbus Center, zeg maar bij Aimee op bezoek.

In de loop van de week werd het contract getekend voor ons nieuwe huis aan Stratford Crescent. Zie voor een verdere beschrijving ook onze vorige blogpost http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2012/07/op-huizenjacht.html. We zullen ergens in de laatste week van september verhuizen. We moeten volgende week maar extra van onze Canadese vakantie  genieten, want we gaan in September met een ongelofelijk drukke periode van start. De kinderen weer naar school, ik heb een aantal verre reizen gepland staan, verhuizen en dan is het ook zo weer Kevin’s verjaardag en Halloween. Time flies when you’re having fun, eh?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten