De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 10 mei 2015

Laatste Toronto trip

Het was een kort maar druk weekje. Donderdagavond hadden we een etentje met mijn baas en zijn vrouw (die in hetzelfde gebied wonen). Vrijdagmiddag vlogen Isabelle en ik terug naar Nederland en zondagochtend vlogen we met kids weer terug naar Toronto; onze laatste Nederland-trip vanuit Canada zat erop. We hopen de komende weken steeds meer te kunnen vertellen over onze Engeland plannen. Ookal laten we een fantastische tijd in het geweldige Canada achter ons, we kijken er ook naar uit om weer dichterbij te wonen.

Vrijdagavond kwamen we bij zus Marijke in Veenendaal aan, waar twee dolgelukkige kids ons om onze nekken vlogen. Voor het eerst in vijf jaar waren we een aantal dagen zonder hen op pad geweest. En ondanks dat ze het enorm naar hun zin hadden gehad bij tantes, ooms, neven, nichten en Oma, waren ze ook weer erg blij om ons te zien. Wij willen iedereen nog eens hartelijk danken voor de goede zorgen; oom Ronald, tante Marijke, oom Gerben, tante Helen, oma Dicky, Belgische au-pair cq. nicht Tanya, neef Dennis en de nichtjes Roos en Sanne, allemaal bedankt! En oma Nel en opa Wim nogmaals bedankt voor de gezelligheid het weekend ervoor.
Zaterdag bleven we nog een dagje in Veenendaal om het afscheidsfeest (en alvast de verjaardag) van neef Dennis te vieren. Waar wij deze zomder de grote plas naar het oosten oversteken, gaat hij de andere kant op om een half jaar stage te lopen in Kansas City. Het was een gezellig familiefeestje waar neven Bas en Dennis mij uitlegden wat “Tinderen” is. Bijzonder leerzaam dus...

Zondagochtend ging de vlucht weer vroeg (half tien), met als voordeel dat we vroeg aankwamen in Toronto; half twaalf plaatselijke tijd. Zo hadden we nog een beetje moederdag over!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten