De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

donderdag 28 mei 2015

Verrassing; nog een verjaardag

Dinsdag begon als een normale werk- en schooldag. Zonder bezoek, want Oma was maandagavond naar Nederland vertrokken. Echter al gauw begonnen de berichtjes van neef Dennis door te komen; hij was deze dag vertrokken uit Amsterdam om via Dublin en Chicago naar Kansas City te vliegen, voor een stage van een half jaar. Helaas had het vliegtuig uit Amsterdam vertraging en had hij daardoor zijn aansluiting naar Chicago gemist. Er waren die dag geen andere vertrekken meer over de grote plas vanaf Dublin, behalve naar…Toronto. Er was vanaf Toronto op dezelfde dag geen verbinding meer met Kansas City, dus had hij een overnachtingsplek nodig. Leuke bijkomstigheid; het was ook nog eens zijn verjaardag.

Dus stonden Isabelle en de kids om vijf uur op het vliegveld om Dennis op te halen. De kids waren bijzonder blij, want die hadden het een paar weken geleden uitstekend naar hun zin gehad in Veenendaal bij hun grote neef Dennis. Thuis aten we in de tuin. Isabelle had nog gauw even wat ijs gehaald, en zo hadden we samen met de restjes verjaardagstaart van Aimée en “Birthday girl” ballonnen (tja, het blijft improviseren) nog een verjaardagsfeestje!
De volgende dag trainden we het taart- en ijsvet er weer af in de prachtige groene Toronto park-ravijnen. Dennis en ik ondernamen een vroege ochtend-run van 7.5km met vier beklimmingen, voordat hij tegen twaalven weer richting vliegveld ging. Succes in Kansas!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten