De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 21 november 2010

And what’s your number?

Jawel de eerste pick-up line van Kevin. Of niet, maar het klonk wel grappig. Zo meteen het hele verhaal!
Het is zaterdag, het begin van de kerstperiode in Toronto. Want vandaag werd officieel de lichtjeskerstboom in de stad “aangestoken”. Maar de dag begon eerst zakelijk, want we kochten vandaag onze auto. Een Dodge Grand Caravan, eigenlijk dezelfde auto die we nu al ruim 6 weken rijden (een huurauto). Geen stoere bak, wel een ruime makkelijke gezinsauto.
Tegen de avond gingen we naar het centrum van de stad voor de officiele kick-off ceremonie voor de kerstperiode. Jawel, waar in Nederland sinterklaas er even tussenpiept, gaat men hier al over op de kerst. En morgen komt de kerstman officieel aan, dus moet de stad er wel klaar voorzijn.
Op Dundas/Yonge, zeg maar een beetje het Times Square van Toronto, vonden de festiviteiten plaats. Een show met luchtdansers, fakkels, vuur en vuurwerk. En net tegen 7 uur ’s avonds ging de kerstboom dan echt aan. Vooral Kevin vond alles indrukwekkend. Dat wekte de interesse van een journaliste, want we werden benaderd of we voor de krant op de foto wilden gaan. Tuurlijk, geen probleem. Vervolgens stelde ze enkele vragen aan Kevin. Over wat zijn naam naam was, waarop Kevin regegeerde “Kevin, and what’s your name?’”. En hoe oud hij was. Na geantwoord te hebben vroeg Kevin aan de dame, “and what’s your number?”
We houden de krant in de gaten of we er ook echt inkomen!

1 opmerking:

  1. En was de dame mooi genoeg om haar tel nummer te vragen. Heeft hij smaak?

    Groetjes,

    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen