De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

vrijdag 14 oktober 2011

Spirit rock conservation area en Sauble falls (geschreven 10/11/2011)

Zondag was wederom een prachtige onbewolkte dag. De kids waren gek op de hottub. 's Ochtends maakten we nog een kort ritje langs verschillende uitzichtspunten. De bossen hebben de meest prachtige herfstkleuren, die onder een strak blauwe lucht helemaal tot hun recht komen. We maakten een stop in Spirit Rock Conservation area, wederom een park dat de kids geweldig vonden. Ten eerste vanwege de bergen met blaadjes die al van de bomen waren gevallen. Ten tweede vanwege de ruines van een oud landhuis (Corran) wat door de kids al snel werd omgedoopt tot 'spookhuis'. Ten derde door de wenteltrap. Vanaf een uitzichtspunt op de kliffen loopt een nauwe wenteltrap naar beneden, en dat vonden ze uiteraard spannend. "Cool, cool, cool" riepen ze onafgebroken tijdens de afdaling.

's Middags gingen we naar Sauble falls, een brede maar niet hoge waterval. Leuk is dat je er voorzichtig kan klimmen en pootje kan baden in het ijskoude water. Weer extra spannend voor kids! Terug naar ons huisje maakten we een kort stop bij een van de grote zandduinen in het gebied.

Thanksgiving is een oud oogstfeest waarbij je dankbaarheid toont voor wat je hebt. Daarvoor hadden we geen traditionele kalkoen nodig; barbeque en kampvuur (jawel weer met marshmallows) met een prachtige zonsondergang en hottub; heerlijk met zijn viertjes, wat wil een mens nog meer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten