De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 15 oktober 2011

Terug naar spirit rock (geschreven 10/10/11)

Maandagmiddag reden we weer terug naar huis, maar niet voordat we op dringend verzoek van Kevin weer een bezoekje brachten aan Spirit Rock Conservation area. Hij vond het daar blijkbaar zo leuk! Onze opvoeding gaat goed; de kids worden echte avontuurlijke natuur outdoormensjes. Prima!

Na het bezoek aan het 'spookhuis' maakten we dit keer een flinke wandeling door het bos en langs vele uitzichtspunten van de kliffen. Het was wederom een ''spannend" pad; smal en een beetje klimmen. Er waren nauwelijks andere mensen dus we hadden de natuur helemaal voor onszelf. De herfstkleuren van het bos waren weer schitterend onder een strak blauwe hemel; nazomeren is Canada is helemaal geweldig! Vooral omdat we nauwelijks last hadden van muggen, steekvliegen, etc, zoals in de zomer. Op Spirit Rock lookout lazen we een verhaal over een Indiaanse versie van Romeo en Julliette. Dat helaas voor Julliette eindigde met dat ze zichzelf op dat pun van de kliffen gooide.

Voordat we weer koers zetten naar Toronto brachten we eerst nog een bezoek aan het standbeeld van Willie Wiarton, de bekendste groundhog van Canada. http://lagerweijtjestoronto.blogspot.com/2011/02/groundhog-day-er-is-hoop-ja-maar-das.html
Terug in Toronto haalden we heerlijk Thais eten. Een perfect einde aan een perfect lang Thanksgiving weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten