De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

vrijdag 19 juli 2013

Prikje


Dinsdagochtend ging ik met Aimee bloed prikken, om haar te laten testen op glutenallergie. Ze heeft regelmatig pijn in haar buik, dus moeten we dit maar eens onderzoeken. Vreemd genoeg is zelfs een uitstapje om bloed te prikken met Aimee gezellig.

Ze mocht de auto kiezen op in te rijden en dat werd zoals verwacht de 'nieuwe' cabrio. En ja hoor, onze mini koningin zat tijdens de rit door de stad hartstochtelijk je wuiven naar voorbijgangers.

We gingen bloedprikken in het Sick Kids ziekenhuis in het centrum. Voor een marketeer blijft het een vreemde naam, want wat je wil promoten met het kiezen van een merknaam is toch iets aspirationeel, dus juist "Healthy Kids". Maar de naam Sick Kids zal het ongetwijffeld goed doen bij geldinzamelingsacties.

Bloedprikken kan overal, maar dit speciale kinderziekenhuis is geweldig. We waren er ook al eerder geweest met Kevin voor een prikje. Je hoopt natuurlijk nooit dat je kinderen ziek worden, maar als het toch gebeurt, dan is dit DE plek om naartoe te gaan. Het is een indrukwekkend, helemaal op kinderen afgestemd ziekenhuis. Bij het prikken worden de kinderen tot het laatste moment afgeleid. Uiteraard is het prikje zelf even vervelend, er volgden wat traantjes, maar die droogden snel weer op. Enigszins teleurgesteld in haarzelf vroeg Aimee me of ze ondanks haar traantjes toch een grote meid was geweest. Tuurlijk antwoorde ik, zodat onze kleine koningin op de terugweg weer trots kon zwaaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten