De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

vrijdag 16 augustus 2013

Werkweek tussen vakanties

Ja wij zijn ascosiale levensgenieters. En we moeten onze vakantiedagen spenderen in de zomer, om de enorme lange zomer-schoolvakantie een beetje te overbruggen voor onze kinderen. Dus gaan we nog een keer op vakantie – 10 dagen naar Costa Rica, maar tussen de vakanties door moest er toch echt even gewerkt worden.

We maken ons een beetje zorgen over het weer in Toronto. Het was een OK, maar geen geweldige zomer tot nu toe. Warmste week was gelukkig het weekje aan het strand van Lake Erie. Bijj terugkomst deze week was het niet echt koud, maar temperaturen van rond de twinitg graden zijn echt veel te laag voor de tijd van het jaar. Dit zijn de eind-zomer temperaturen van begin Oktober. De zomer zal toch niet snel voorbij zijn?

Maandag had ik meteen een werkdag van 14 uur, doordat we ’s avonds met het verkoopteam een aantal telefonische presentaties hadden met partners in Australie. We bestelden eten op het werk.

Terug van Nederland moeten de kinderen en ik altijd even wennen aan het tijdsverschil met slapen. Isabelle heeft nergens last van; die slaapt altijd wanneer ze maar wil. Zo waren de kids en ik maandag om 4 uur wakker, dinsdag half vijf, woensdag half zes en donderdag was het eindelijk een beetje normaal. Gelukkig hebben we met Costa Rica geen groot tijdsverschil – slechts plus twee uur. We streven er zelfs naar om op Canada tijd te blijven leven; het wildleven is het meest actief vroeg in de ochtend. En half zes Costa Rica tijd opstaan klinkt zwaar, maar als je denkt dat het half acht Toronto tijd is valt het wel mee. En aangezien het vroeg donker is, kunnen we makkelijk vroeg naar bed. We zullen zien.

Donderdag gingen we nog even prikjes halen met het hele gezin; even alle vaccinaties bijwerken. En zo was de week weer snel om en konden we de koffers weer pakken.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten