De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 12 april 2014

Diary of a wimpy kid

Als het weer hier omslaat, dan gaan het ook meteen snel. We hadden een lenteweekje waarbij eindelijk de laatste sneeuw en ijs wegsmolten. Het zal nog wel eventjes duren voordat de natuur zich hersteld heeft van zo’n lange koude klap. Het gras lijkt overal dood, maar daar zal binnen een paar weken wel verandering in komen. En de diertjes zijn zoals eerder beschreven bijzonder actief. Niet alleen worden we nu dagelijks bezocht door wasbeertjes, ook de grondeekhoorntjes (chipmunks) zijn weer wakker. En allerlei vogels zijn weer terug.

Onze familiefilmavond werd verplaatst naar de vrijdagavond, want zaterdag heeft Kevin een verjaardagsfeestje. De film was gekozen door Kevin; Diary of a wimpy kid, dog days. http://www.imdb.com/title/tt2023453/. Dit is de verfilming van zijn lievelings-boeken-serie. http://www.wimpykid.com/ over het “harde” leven van een sukkelige scholier. Het zal wel Noord-Amerikaans zijn, maar de serie is hier erg populair.

De avond werd enigszins verstoord doordat Aimee voor haar school van een bankje was gevallen en daarmee een gaatje in haar kin had opgelopen. Tja, het mag dan roze jurkjes dragen, Aimée is vaak wilder dan ons jongetje. Isabelle besloot ‘even’ langs een eerste hulp post te gaan om het te laten nakijken. Drie hechtingen en twee uur later kwam ons dappere meisje met Isabelle moe maar trots thuis. Ze mocht lekker een nachtje bij papa en mama tukken voor de schrik, en op zaterdag een nieuwe pinguin knuffel uitkiezen in de speelgoedzaak. Er gaat nog steeds niets boven pinguins.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten