De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 7 april 2014

Eerste barbeque

Het weer kan hier supersnel omslaan. Zaten we twee weken geleden nog in de winter, zondag was het zo mooi, dat we wederom zonder jas konden buiten lopen. Maar eerst hadden we zoals gewoonlijk judo, waar Kevin een dubbele klas draaide, omdat hij de meester mocht assisteren in Aimee’s klas.

Na het judo genoten de kids van het lekkere weer door lang buiten te spelen; steppen, fietsen en ook de zandbak werd weer ontdekt. Isabelle en ik namen de tuinset weer in gebruik. En als afsluiting van deze prachtige lentedag hadden we onze eerste barbeque van het jaar. Ik had onze favoriete biefstuk filet Mignon gekocht en deze 24uur in een heerlijke marinade gezet. En dat was weer genieten, onder het genot van de laatste zonnestralen van de dag. Aimee wist zelfs nog een stukje vlees te verzekeren voor haar lunch de volgende dag. Omdat ze op school geen glutenvrije lunch kunnen garanderen, neemt ze elke dag een glutenvrije lunch mee. Morgen is ze vast het kind op school met de lekkerste lunch...

’s Avond bereikten we een nieuwe mijlpaal met onze geliefde tuinbeestjes; drie wasberen tegelijk rond de vogelvoerder. Hoe groot kan een wasberenfamilie worden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten