De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 28 april 2014

Dora en Baby Shower

Zaterdagmiddag gingen we naar een familiemusical; Dora the Explorer. De kinderen vonden het leuk, maar eigenlijk besefte ik dat ze voor Dora alweer te oud zijn. Ik zal er meer rekening mee moeten houden dat onze kids hard groeien. ’s Avonds hadden weer familiefilmavond, en wederom stond een Diary of a Wimpy Kid op het programma. De laatste, wat er zijn maar drie films gemaakt. Dit keer keken we de eerste http://www.wimpykid.com/movies/

Zondag hadden we uiteraard eerst judo. We hadden een lief momentje met Kevin en Aimee. Aimee wil maar al te graag sparren met haar broer als die in de klas van zijn kleine zus komt helpen. Maar ze was al eens aan de beurt geweest, dus toen ze weer bij hem kwam zij hij “je moet nu een ander uitkiezen, cutie (=schatje, liefje)”, waarop hij haar spontaan een kus gaf. Super lief broer-zus momentje!

’s Middags hadden Aimee en Isabelle een baby shower (=feestje) bij de hoogzwangere dochter van Renee. Gelukkig waren Kevin en ik als mannen niet uitgenodigd… Dus gingen wij naar het Science Center, waar we onbeperkt toegang tot hebben gekocht. Dit keer gingen we om de Imax film Under the Sea te kijken http://underthesea.imax.com/. Onze informatiespons had zich erop verheugd; “papa goed opletten, want dan kunnen we vanavond alle feitjes die we hebben geleerd aan mama en Aimée vertellen”. ‘Tuurlijk vriend, doen we’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten