De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

donderdag 24 juli 2014

Frambozentijd bij Whittamore Farm

Het weekend hielden we het bijzonder rustig na een lange en geweldige vakantie. Iedereen is weer blij om in en om het huis te relaxen en te spelen.

Juli is frambozentijd in Ontario en zondag gingen we weer zelf besjes plukken. Op een half uurtje rijden heb je Whittamore’s farm in the Rouge vallei. http://www.whittamoresfarm.com/. Grappig detail; dit was ooit de eerste speelboerderij die we in Canada bezochten, in het Thanksgiving weekend van 2010 http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2010/10/thanksgiving-thanks-for-long-sunny.html.

De Rouge Vallei vind ik een bijzonder gebied. Je gaat bij Markham de snelweg af, je rijdt langs de laatste stedelijke bebouwing, vervolgens kom je langs de dierentuin van Toronto, waarna de weg een smal landweggetje wordt. Je duikt naar beneden de vallei in, en bevindt je in enkele minuten in de prachtigste natuur, zo dichtbij de grote miljoenenstad.

De frambozen lijken beter dan ooit. Groot, paars, zoet; heerlijk! We hadden snel twee grote dozen vol en er werd net zo van gesmuld als van een bak chips of snoep. Natuurlijk snoep, niet overdreven zo lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten