De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 23 juli 2014

Terug in Toronto

Maandagnacht waren we weer thuis in Toronto. Ik moest in de ochtend weer aan de slag, maar de rest van de familie had gelukkig een rustige week om bij te komen en op te ruimen. Het is lekker weer hier; de lagere temepraturen die we al het hele jaar hebben komen nu goed van pas. Vallen de mussen normaal gesproken rond deze tijd van het dak, nu heb je een gewoon lekkere zomerse temperatuur.

De kinderen gingen deze week ’s middags een paar uur naar sports kamp. Ook probeerden ze een keer karate uit in plaats van judo. En vrijdag kwamen ze met Isabelle naar het kantoor van Quark Expeditions, voor een interview over de Galapagos dat je over een tijdje op Youtube kan vinden.

Over youtube gesproken; filmpjes maken de kids tegenwoordig zelf. Een leuk filmpje (helemaal zelf gemaakt) is het volgende liedje over hun favoriete spelletje Minecraft. https://www.youtube.com/watch?v=odXUlm-HbGc&feature=youtu.be. En in het volgende filmpje neemt Kevin je mee door zijn spelletje. https://www.youtube.com/watch?v=AUEWRHRTfm4&feature=youtu.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten