De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 28 november 2011

Weekend met Kidzfest en de Mandarin

Zaterdag gingen we naar het zwemmen van Aimee naar Kidzfest; een kinderfeestje in de stad. Er was een aantal (gratis) attracties en ook optredens van Dora, Diego en de pinguïns van Happy Feet. Na dit feestje brachten we een bezoek aan de Toys ‘R Us, omdat Kevin met stickers voor droge nachten een cadeautje had verdiend. We gunnen onze oud werkgever Kimberly-Clark het allerbeste, maar die Drynites zijn gewoon rete-duur. En het wordt ook gewoon tijd voor nachtjes zonder Drynites.

’s Avonds aten we dan eindelijk in de Mandarin. http://www.mandarinrestaurant.com. Dit heeft een beetje een verhaal; de Mandarin is met alle respect Ontario’s populairste “vreetschuur”, oftewel een gigantisch buffet. We hebben er veel over gehoord dus probeerden we tot nu toe twee keer een tafel te krijgen zonder reserveren, maar de wachttijd was beide keer meer dan een uur. Nu reserveerden we tijdig, ook al hadden we alleen nog maar de keuzen tussen vijf uur en half negen. Dat werd dus vijf uur met twee kids. We moeten zeggen; het buffet was uitstekend met echt heel veel keuze. En met een prachtig dessertbuffet als finale.
Zondagochtend had Kevin zoals gewoonlijk zwemmen. Omdat hij en zijn groep nu het hele bad over kunnen zwemmen (borstcrawl), vonden de competitief ingestelde Russische leraren en leraressen het tijd voor een wedstrijdje. En jawel, Kevin won zijn eerste zwemwedstrijd glansrijk.

Zondagmiddag ging Isabelle winkelen en paste ik op de kids, die ook nog Erika op bezoek kregen. Ze hadden het prima naar hun zin, een beetje te goed want het huis veranderde in twee uur in een puinzooi. Daarna konden de kids dus samen opruimen. Maar verder was het een prima klusjeszondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten