De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 18 februari 2014

Judo, skiën en Duits bezoek


Zondag begonnen we dag zoals gewoonlijk met judo voor de kids. ’s Middags had ik skiles; eindelijk heb ik een gevorderden cursus te pakken gekregen om mijn techniek verder te verbeteren. Waarschijnlijk wel mijn laatste lessen, maar de eerste les deze dag was erg interessant.

Thuis staan nog steeds de sneeuwpoppen overeind die we twee weken geleden hebben gemaakt. Inmiddels zijn ze ijs geworden en schuin weggezakt, zodat we ze “de sneeuwpoppen van Pisa”noemen. Ook houden we weddenschappen wanneer ze helaas zullen omvallen. Daarnaast kan je onze ijspegel-collectie bewonderen, die in de sneeuwhopen steken die rondom ons tuinpad staan.

Na het eten kregen we twee bezoek van twee mensen van een van Quark’s Duitse partners. Een goede mogelijkheid om met een glas bier of wijn het Duits weer eens op te poetsen. Wel lastig voor de kids, want dat is juist een taal die ze niet beheersen. Maar toch waren ze erg enthousiast; onze super sociale kids vinden bezoek altijd leuk. Onze vrienden uit het oosten gingen weer vroeg naar hun hotel, want ze waren net zondag aangekomen, en hadden dus wat last van jetlag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten