De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 16 februari 2014

Vrije dag met Lego film

Vrijdag hadden de kinderen een dag vrij, en maandag is een algemene vrije dag, dus ze hebben een extra lang weekend. Omdat ik na vier dagen weg altijd het één en ander moet afronden op kantoor, nam ik de kinderen ’s ochtends mee naar Quark Expeditions. Dat is altijd een hoogtepunt voor ze. Ze delen altijd koekjes uit en krijgen veel aandacht van het team. Wellicht soms een beetje te veel aandacht…

Zo kwam er opeens een email voorbij I’m  at  naomi’s desk. I’m playing with the shooting dinosaur. Een emailtje van Aimée, die graag iedereen even persoonlijk wil ‘assisteren’.

De kinderen mochten de middagactiviteit zelf uitkiezen. Dat gaf discussie, want Kevin wilde naar de nieuwe Lego Film en Aimée wilde naar het Science Center. Een felle strijd volgde. Maar opeens wilde Aimée ook naar de Lego Film. Wel konden we waarnemen dat inmiddels een zakje met kleine Valentijnsnoepjes van eigenaar was veranderd… Tja omkoping in je eigen gezin, wat moet je ervan zeggen?

De Lego film was een groot succes. http://www.thelegomovie.com/. De kinderen vonden hem prachtig,  met veel leuke herkenbare stukjes en de humor is ook leuk voor ouders. En er is een wijze les voor papa’s; om vooral hun kinderen met het oude Lego van papa te laten spelen en ze lekker creatief hun gang te laten gaan. Daarnaast keek ik ook vol bewondering naar de film vanuit een marketing-oogpunt. Wat is dit bijzonder slim gedaan en wat heeft Lego zich als merk op een geweldige manier opnieuw uitgevonden. Ondanks dat de wereld onder invloed van electronica compleet is veranderd, is het merk nog steeds relevant en populair. Elke generatie weer. Respect voor de Lego-marketeers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten