De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 24 september 2014

Fieldstone voetbalfeest

Fieldstone houdt elk jaar in de eerste schoolmaand een welcome back barbecue, cq. Maria Lopez Soccerfest. Een feest voor een goed doel (Sick Kids), in nagedachtenis van een leerlinge die helaas is overleden is aan leukemie. http://www.marialopezsoccerfest.ca/#. Vorig jaar viel het feest letterlijk in het water door enorme regenval http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2013/09/the-dj-saved-day.html; dit jaar was het in ieder geval droog. Maar koud. Deze week hebben we een flinke daling in temperatuur meegemaakt. Dit jaar is zowiezo gemiddeld veel kouder dan de jaren ervoor, en nu lijkt de herst ook eerder te beginnen. Overdag in het zonnetje is het nog wel lekker, maar als de zon onder is, gaat de temperatuur rap omlaag.
Voor mij was het leuk om weer eens door de klasjes te lopen. Grappig vond ik Kevin’s zelf geschreven leerdoelstellingen voor dit jaar; hij wil met name sterker worden in rekenen en tekenen. Nota bene zijn sterkste vakken!
Het feest werd afgesloten met een voetbalwedstrijd tussen leraren en ouders. Waarbij ondergetekende ook weer eens de voetbalschoenen aantrok. We speelden uiteraard puur voor het resultaat en het werd dan ook een bloedeloze 0-0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten