De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 6 september 2014

Opstart week en Seattle

Het was een kort, (vier werkdagen) maar intensief weekje hier in Toronto. De school is weer begonnen en ook op het werk merk je dat de vakanties over zijn. Vanaf dinsdag heb ik weer een nieuw team erbij; het Noord-Amerikaanse TUI e-commerce team in Seattle. Oftewel ‘de nerds’ zoals ze zichzelf noemen. Prima, ik werk graag samen met slimme nerds.

Een goede reden om een snel bezoekje aan Seattle te brengen. Woensdagavond zat ik in het vliegtuig, om donderdag een lange dag te hebben in Seattle. Waar het prachtig zomerweer is; onder een zonnetje en met een heldere blauwe hemel komt de pracht van de omgeving goed tot z’n recht. Waaronder de bergen in de verte, met de massieve vulkaan Mt. Reinier als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt.
Er was een positieve, opgewonden sfeer in Seattle. Als winnaars van de Superbowl (de Seattle Seahawks wonnen afgelopen jaar deze champions league van American Football), hadden ze donderdag ook de openingswedstrijd van het seizoen in eigen stadium. Die ze ook prompt wonnen. De kantoren waren versierd met vlaggen en vele medewerkers liepen rond in een Seahakws shirt. Ach ja, wij Nederlandsers doen minstens net zo gek als ons Oranje team speelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten