De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 22 september 2014

Raar weer en rare computers

We jumpen even vooruit en daarna  weer terug. Klinkt cryptisch? Ik had alweer twee stukjes geschreven, onder andere over het voetbalfeest op Fieldstone van afgelopen vrijdag, maar mijn computer is gecrasht. Met een beetje geluk heb ik hem over een paar dagen weer operationeel en kan ik de stukjes alsnog plaatsen.

Vrijdag was het verrassend koud weer. Toen we thuis kwamen, staken we voor het eerst dit jaar de open haard aan om lekker op te warmen. We filosofeerden over het einde van de zomer en dachten al na over de winter. De afgelopen jaren hebben we allemaal leren skieen, maar omdat we onzeker waren of we het wel leuk vonden en hoe lang we in Toronto zouden zijn, hadden we nooit in eigen materiaal geinvesteerd. Elke keer huurden we skispullen. De afgelopen week heeft Isabelle wat aangeboden spullen op de plaatselijke marktplaats Kijiji opgezocht en deze week en dit weekend kochten we complete uitrustingen bij elkaar.

Het weer blijft hier raar; zaterdag was het lekker weer. Tot het einde van de dag, toen het begon te regenen. En in plaats van wederom af te koelen, werd het juist vochtig, heet en benauwd. Vrijdagavond zaten we voor de open haard; zaterdagavond hadden we de deuren en ramen wijd open staan voor wat afkoeling.

Het was een lekker rustig weekend dat zondag werd afgesloten met een barbeque met enkele oud-collega's van Isabelle. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten