De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 16 september 2014

Karate en Kurios

Zaterdagochtend om 6 uur ’s  ochtends vertrok ik vanaf Hamburg om via Schiphol terug te vliegen naar Toronto. De vlucht was met een MD-11 van de KLM, het laatste driemotorige passagiersvliegtuig ter wereld, die ook bij onze blauwe nationale trots oktober uit de vloot genomen zal worden.  http://www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/oproep-stuur-ons-uw-md-11-herinneringen-en-fotos

De laatste vier uur van de vlucht sliep ik even bij, zodat ik redelijk fit in Toronto arriveerde. Dat was ook nodig, want om kwart voor één hadden we familiekarate; leuk een uurtje samen met het gezin bezig zijn.

Thuis lunchten we, voordat we met z’n vieren naar de nieuwe show van Cirque du Soleil gingen, genaamd Kurios. http://www.cirquedusoleil.com/en/shows/kurios/show/about.aspx. Een wederom prachtige indrukwekkende show van dit artistieke Canadese circus (jawel Cirque du Soleil komt oorspronkelijk uit Canada). De kinderen vonden het geweldig en na afloop vroegen ze “wanneer kunnen we weer gaan”? Om het feest compleet te maken mochten ze een restaurantje uitkiezen. Dat werd “het iPad restaurant”, oftewel Spring Sushi op het Dundas plein. http://springsushi.com. Bestellen doe je er via je iPads. En er is ook een rij iPads in de lounge om je op te vermaken terwijl je tafel wordt klaargemaakt. Bovendien luide muziek, dus een prima plek voor kids en papas met jet lag. Ook weer eens leuk om het echte stadscentrum in te gaan; Toronto blijft een heerlijke stad. Je kan even het drukke, internationale stadsleven meepakken. Maar binnen 20 minuten ben je ook weer in je rustige groene ‘suburbia’ buurtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten